home

Siketmisszió

Az Úr Jézus Krisztus önmagát adta bűneinkért, hogy kiszabadítson minket a jelenlegi gonosz világból Istennek, a mi Atyánknak akarata szerint. (Gal 1,4)

betűméret: M | L | XL | XXL

keresés:


Bemutatkozás

 

Bemutatkozás

A Siketmisszió szolgálatának középpontjában Isten Jézus Krisztus által közölt szeretetének hirdetése áll, amelynek megismerését minden hallássérült számára fontosnak tartjuk.

A misszió célja, hogy az egészséges egyháztagok ne feledkezzenek meg hallássérült testvéreikrÅ‘l, és Å‘k is bekapcsolódhassanak az egyházi, gyülekezeti életbe. A misszió nem törekszik a református vallástól eltérÅ‘ felekezetűek áttérítésére, de lényegesnek tartja hangsúlyozni református Egyházunk bibliai, hitvallási tanításait. Határozott szándéka a hallássérültek gyülekezeti betagolódásának elÅ‘segítése, kegyességi és hitéletük gyakorlásához szükséges irodalom adományozása.

Az ország több városában bibliaórákat, Istentiszteleteket és közösségi alkalmakat tartunk. A misszió rendszeresen végez hitoktatást hallássérülteket gondozó intézményekben, a fiatalok számára nyári táborokat, kézműves foglalkozásokat szervez. A misszió szívesen bemutatja szolgálatát gyülekezetekben, és kész a segítségnyújtásra a hallássérültek felé.

 

 
 

 

© Web Design : Kiwi Grafika