home

Kórházlelkészi Szolgálat

Pál írja: Ezért mi is szüntelenül hálát adunk az Istennek, hogy amikor hallgattátok az Istennek általunk hirdetett igéjét, nem emberi beszédként fogadtátok be, hanem Isten beszédeként, aminthogy valóban az, és annak ereje munkálkodik is bennetek, akik hisztek. (1Thessz, 2,13)

betűméret: M | L | XL | XXL

keresés:


Bemutatkozás

 

Bemutatkozás

A misszió küldetése a betegség próbájában lévÅ‘, szenvedÅ‘, kétségek közt lévÅ‘ ember felé a segítÅ‘, vigasztaló, bátorító szeretet megélése, érte és vele való imádság, a kegyelmes Isten jelenlétének, vezetésének felfedezése. Mindezt a beteglátogatás, a lelkigondozói beszélgetés, Igehirdetés alkalmain keresztül tesszük.

Ebben a szolgálatban kórházlelkészek, gyülekezeti lelkészek, gyülekezeti munkatársak és önkéntes segítÅ‘k egyaránt részt vesznek – s mindezt kell, hogy kísérje, támogassa a gyülekezeti ima háttér, amely  e közös ügyet átöleli.

Nem csak szegények, de betegek is lesznek mindig közöttünk. Bárki, bármikor beteg-ágyba kerülhet közülünk. aaa

Egyszer, ezeket a helyzeteket is másként fogjuk látni, ha hangzik felénk: „beteg voltam és meglátogattatok”! A bátorító szolgálat ránk van bízva, biztassuk erre családtagjainkat, gyülekezeti testvéreinket is.

 
 

 

© Web Design : Kiwi Grafika