home

Hajléktalanmisszió

Pál írja: Ezért mi is szüntelenül hálát adunk az Istennek, hogy amikor hallgattátok az Istennek általunk hirdetett igéjét, nem emberi beszédként fogadtátok be, hanem Isten beszédeként, aminthogy valóban az, és annak ereje munkálkodik is bennetek, akik hisztek. (1Thessz, 2,13)

betűméret: M | L | XL | XXL

keresés:


Hajléktalanmisszió - Bemutatkozás

 

Bemutatkozás

A szolgálat középpontjában Isten Jézus Krisztus által közölt szeretetének hirdetése áll, amelynek megismerését minden hajléktalan ember számára fontosnak tartjuk.
 
A misszió célja, hogy az egészséges családi és gyülekezeti közösség nélkül élÅ‘k megtapasztalják a szeretet gyógyító erejét, ami a keresztyén közösségben átélhetÅ‘.

A misszió nem törekszik a református vallástól eltérÅ‘ felekezetűek áttérítésére, de lényegesnek tartja hangsúlyozni református Egyházunk bibliai, hitvallási tanításait. Határozott szándéka a hajléktalan embe-rek gyülekezeti betagolódásának elÅ‘segítése, a kegyességi és hitéletük gyakorlásához szükséges irodalom adományozása.

Állandó alkalmaink között bibliaóra, Istentisztelet és evangélizáció is megtalálható.

A misszió Budapesten tevékenykedik, de célunk az, hogy az ország több városában keresztyén küldetéssel induljanak hajléktalan emberek segítését szolgáló intézmények, szolgálatok

 

 
 

 

© Web Design : Kiwi Grafika